30 minuuttia - Terveydeksi!

HealthEx on suomalainen innovatiivisten terveysliikuntapalveluiden tuottaja. HealthEx-terveysliikunta perustuu tutkitusti tehokkaaseen 30 minuutin ennaltaehkäisevään terveysliikuntatuokioon. Harjoitus on suunniteltu käypähoidon mukaisesti sisätäen:

1. Sydän - ja verenkierto 10 min
2. Kiertoharjoittelu ja venyttely 20 min

3. Omat harjoitteet - Fysioterapeuttimme ohjaavat yksilöllisesti sinulle


 

"Unohda puntit, ruuhkat ja jumpat."

Meille on matala kynnys tulla, sillä HealthEx ei ole kuntosali. Unohda puntit, ruuhkat ja jumpat. Terveysliikuntapisteissämme noudatetaan turvallista ja käyttäjäystävällistä liikuntaohjelmaa, joka vaihtuu säännöllisesti ja takaa edistymisen. Älykkäät ja helppokäyttöiset terveysliikuntalaitteet tunnistavat sinut ja säätyvät sinulle automaattisesti oman ohjelmasi mukaisesti. Edistyksellinen palaute- ja seurantajärjestelmä taas mahdollistaa kattavat raportit.

Laadukkaat HealthEx-terveysliikuntapisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla. Sinä tavallinen terveysliikkuja! Tule viettämään helppo ja hauska terveysliikuntahetki ilman ruuhkia!

Hinnasto 1.1.2015 alkaen

Aloitusmaksu 100 €
Palvelusopimukset:
6 kuukautta 87 € / kk
12 kuukautta 77 € / kk
12 kuukautta 1 kk:n tauolla 81,50 € / kk
24 kuukautta 69,50 € / kk 
24 kuukautta 1 kk:n tauolla 75 € / kk
36 kuukautta 59,50 € / kk
36 kuukautta 1 kk:n tauolla 65 € / kk
Liikuntaoikeus kaikkiin HealthEx-terveysliikuntapisteisiin +5 € / kk
Kuukausikortti 125 €
Vierailijakäynti ilman perehdytystä 25 €
Henkilökohtainen terveyskonsultaatio sisältäen lihaskuntomittauksen + biometriset mittaukset 169 €
Henkilökohtainen terveyskonsultaatio sisältäen lihaskuntomittauksen + biometriset mittaukset ja laaja elämäntapakysely 269 €
Biometriset mittaukset 99 €
(HealthEx-asiakkaille veloituksetta 3 krt /vuodessa, lisäkerrat 40€)
Sopimuksen jäädytys esim. sairasloman ajaksi 0 €
Sopimuksen siirto esim. perheenjäsenelle 0 €

Liikunta vähentää iäkkäiden vakavia kaatumisvammoja

Kotona asuvien iäkkäiden naisten kaatumisvammojen määrä väheni puoleen säännöllisen lihasvoimaa ja tasapainoa harjoittaneen liikunnan ansioista. Liikunta paransi myös toimintakykyä. D-vitamiini puolestaan paransi luuntiheyttä, mutta ei toimintakykyä eikä liikunnan tehoa.

Liikuntaharjoittelu paransi alaraajojen isometristä lihasvoimaa yli 15 prosenttia ja voimantuottoa noin 6 prosenttia. Liikuntaharjoittelu paransi myös tasapainoa ja ylläpiti kävelynopeutta ja liikkumiskykyä.

Kaatumisten määrässä ei ollut eroa ryhmien välillä, mutta liikuntaharjoittelu vähensi hoitoa vaativia kaatumisvammoja. Liikuntaryhmissä niitä sattui yli puolet vähemmän kuin vertailuryhmässä.

Lue lisää>>

  • 27.03.2015

Ajankohtaista terveysliikunnasta